PRODUSE

Lemn de foc fag SACI 1 MC

Lemn de foc fag, debitat la 25-33cm, ambalat la saci de 1mc. Ideal pentru sobe, centrale, seminee.

Un produs gata pregatit pentru ars, fara sa mai depuneti efort cu spargerea si debitarea bustenilor, efort care genereaza costuri suplimentare, murtrdie specifica si timp pretios alocat.

Sacii nostri contin lemn de fag sanatos, uscat sau verde. Puteti solicita livrare cu lemne mai subtiri, mai groase sau combinate, in functie de instalatia avuta.

SACI 20KG, 10KG SI 3KG LEMN PENTRU GRATAR

Lemn de foc fag USCAT, debitat la 25-33cm, ambalat la saci de 20KG. Ideal pentru cuptoarele de pizza. Am ales varianta de lemn ambalat in saci pentru o mai simpla manipulare de la magazie pana la gratar pentru confortul dumnevoastra.
Un produs gata pregatit pentru ars, bine uscat (min.8 luni), dozat in saci de diferite marimi in functie de necesarul dvs de ardere.
Sacii nostri contin lemn de fag sanatos, uscat. Puteti solicita livrare cu lemne mai subtiri, mai groase sau combinate, in functie de preferinta.

 

Lemn de foc fag SACI 1 MC, 20KG, 10KG SI 3KG LEMN PENTRU CUPTOR DE PIZZA

Lemn de foc fag USCAT, debitat la 25-33cm, ambalat la saci de 20KG. Ideal pentru cuptoarele de pizza.  Am ales varianta de lemn ambalat si in saci mici pentru o mai simpla manipulare de la magazie pana la cuptor, pentru confortul dumnevoastra.

Un produs gata pregatit pentru ars, bine uscat (min.8luni), dozat in saci de diferite marimi , in functie de necesarul dvs de ardere.

Sacii nostri contin lemn de fag sanatos, uscat. Puteti solicita livrare cu lemne mai subtiri, mai groase sau combinate, in functie de preferinta.

LEGATURI DE FAG 1MST=0.6 MC

Lemn de fag, uscat sau semiuscat, spart sau lemn rotund cu grosimi variabile, potrivite pentru orice fel de instalatie de incalzire. La cerere aceste legaturi pot fi debitate la 33 sau 50 cm , pentru a fi livrate gata pregatite de ardere.

La cererea clientului, oferim servicii de debitare si transport.

NOTA

  • Pentru livrarile facute cu masinile Oltconfort, comanda minima si conditiile se vor agreea la telefon. Putem face si livrari pentru un numar mai mic de saci prin curier.
  • Pentru livrarile facute cu masinile Oltconfort , distanta maxima de livrare se va agreea la telefon. Putem face livrari de saci in toata tara prin curier.
  • Pentru livrarile facute cu mijlocul dumnevoastra de transport, va stam la dispozitie si puteti cumpara orice sortiment existent in depozit si in orice cantitate, in limita stocului.
  • Recomandarea noastra este ca, macar la prima aprovizionare, sa veniti in depozit, sa ne cunoastem, sa vedeti sortimentele noastre si sa il alegeti pe cel dorit. De cele mai multe ori, puteti pleca acasa cu marfa dorita imediat.Pentru a fii rapid serviti, va rugam sa ne sunati pentru a stabili o ora la care sa veniti in depozit. In functie de programul dumneavoastra, vom putea agreea o livrare dupa ce terminati serviciul sau sambata. Este important sa sunati inainte de a veni pentru a evita momentele in care noi suntem la livrari.

COMANDA ACUM

10 + 3 =